Hipp Hurra

Aktuelt

Kompetanseheving med Grow Designledelse

Anita_Hipp_Hurra_2.jpg

30. mai i år hadde Anita Tennbakk hos Hipp Hurra sin siste prosjektpresentasjon i Grow Designledelse på Doga i Oslo, og kunne dermed smykke seg med tittelen designleder.

Utdannelsesprogrammet går over 10 måneder, og tar for seg moderne prosesser og verktøyer innenfor designledelse. «Kurset har vært lærerikt, utfordrende, og ikke minst veldig inspirerende. Det har vært en øyeåpner på mange måter, og jeg føler meg rett og slett bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer innenfor vår bransje. Noe som er helt sikkert er at «Design Thinking» blir stadig mere aktuelt innenfor flere og flere områder - det er veldig spennende. Kurset var også veldig praktisk rettet, slik at lærdommen har vært tatt i bruk helt fra dag 1.», sier Anita, som er daglig leder og designer i Hipp Hurra.

Anita Tennbakk