Hipp Hurra

Jobbe hos oss

Hipp Hurra trenger flere flinke folk

 

Noen ganger vet man akkurat hva man ser etter. Men andre ganger er det motsatt. Hvis du sitter og tenker at Hipp Hurra kunne hatt stor nytte av akkurat deg, så syns vi at du burde ta kontakt og fortelle oss om hvorfor du burde jobbe her hos oss. Vi er i flytsonen om dagen, og får stadig inn nye spennende oppdrag på vegne av våre kunder. Derfor er vi hele tiden på jakt etter flere flinke folk. Hvis du sitter på relevant kompetanse, er inspirert og motivert, så er vi sikre på at vi skal klare å omsette det til noe verdifullt for våre kunder.

Hvis dette høres ut som noe for deg, send en kort søknad til anita@hipphurra.as

Vi tilbyr:

·      Inspirerende oppgaver.
·      Et kreativt miljø med stort engasjement og takhøyde.
·      Dyktige kolleger og et veldig hyggelig arbeidsmiljø.
·      Stilige lokaler midt i Harstad sentrum.
·      Konkurransedyktige betingelser med god pensjonsordning.

Hipp Hurra er et strategisk design- og kommunikasjonsbyrå i Harstad. Byrået ble etablert i 2006. Vår spisskompetanse ligger innen merkevarebygging, strategi, design og webutvikling. I tillegg har vi svært gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere enhver tjeneste man kan forvente fra et kreativt byrå i dag. Vi jobber i dag med dyktige kunder som for eksempel KUPA, Sør-Troms Museum, Sparebank 68º Nord, Harstad Kulturhus og Harstad Bryggeri, for å nevne noen.

Hvis dette høres ut som noe for deg, send en kort søknad til anita@hipphurra.as

 Søknadsfrist: Løpende

 

 
Anita Tennbakk